Un nou început

  Totul se întâmplă cu un motiv. Viața aceasta mereu te va pune la încercare în diferite moduri, încercând să observe dacă ești puternic sau slab, încercând să vadă cât de multe mai poți duce.

Eram un copil nevinovat care a cunoscut gusturile amare ale vieții mult prea repede, eram un copil supus la durerile îngrozitoare ale sufletului meu amărât. Viața m-a pus la încercare de multe ori, încercând, făcându-mă să renunț și da am avut momente când am lăsat ca întunericul să îmi înconjoare si cea mai mică părticică din mine, dar am găsit puterea să mă ridic de jos și să zâmbesc, un zâmbet trist, amar, dar măcar acolo pe fața mea era imprimat un zâmbet.

Vreau să închid ochii, să mă las purtată de misterele lumii și să mă balansez spre nicăieri căutând ceva sau pe cineva. Vreau să am un nou început, departe de tot și de toți, poate doar amintirile să le iau cu mine închise într-un bagaj, bine sigilat


   Ce sunt, unde sunt, cine eram, ce am devenit, ce va urma, asta nimeni nu știa, mai ales nici eu nu știam, așa că voi aștepta și voi vedea.


Advertisements

One thought on “Un nou început

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s